Tuesday, December 21, 2021

Perusteet ja treffit

Perusteet ja treffit



Puolison löytäminen voi olla vaikeampaa, mutta sen arvoista. Darbyn intohimo on elää jokainen elämän hetki hitaasti ja paljain jaloin, jotta hän voi nauttia jokaisesta muistosta, ja elämä on hänen edessään. Tämä tarkoittaa, että jos käytät niitä, saatan ansaita myynnistä pienen provision ilman sinulle lisäkustannuksia. Baseballissa pelaajat eivät vain pukeudu univormuihin, vaan he käyttävät varusteita suojatakseen itseään. Vyötärölle tulee jonkin verran heiluttavaa silittämistä? Fyysisyyden riskit ovat suuremmat. Kokemukseni mukaan fyysisestä läheisyydestä, perusteet ja treffit, perusteet ja treffit vain ensimmäinen perusta, sillä on henkisiä, emotionaalisia ja fyysisiä seurauksia.





Kuvat: 4 deittailuperustetta



Minulle ei ole tullut yllätyksenä, kun termi "first base" alkaa levitä ympäriinsä, että ainakin joidenkin heidän kasvoillaan on hämmentyneet ilmeet. Käytä baseball-termejä määrittääksesi, kuinka pitkälle sinulla on perusteet ja treffit se fyysisesti parisuhteessa ei ole uutta. Itse asiassa siitä tuli vallitseva metafora toisen maailmansodan jälkeen.


Määritelmät vaihtelevat, mutta näyttää siltä, ​​että seuraavista hyväksytään eniten. Tämä tarkoittaa, että fyysistä kontaktia ei ollut ainakaan seksuaalisen toiminnan alueella. Suurimmaksi osaksi pisin teini on päässyt yliviivauksella kädestä pitämiseen ja ehkä suudelmaan poskelle, perusteet ja treffit.


Yleensä ranskalaiseen tyyliin. Ja kyllä, lapseni sanovat saman asian, kun mieheni ja minä vain perusteet ja treffit toisilleen nopea nokki, perusteet ja treffit.


Tämä on ihokosketusta tai suudelmaa niskaan. Kaikista deittailun perusteista tämä pätee yleensä useimpiin teini-ikäisiin ja nuoriin aikuisiin. Tämä koskettaa vyötärön alapuolella. Seurustelussa jää hieman epäselväksi, mitä tehdä, perusteet ja treffit.


Se herättää myös kysymyksen seurustelussa, kuinka kaukana on liian pitkä? Useimmille seurustelussa raja vedetään ensimmäiseen tukikohtaan. Tämä on kuitenkin keskustelu seurustelun alussa. Minulla on kaksi näkökulmaa tähän. Yksi on omistaminen perusteet ja treffit parisuhteessa ja keskustelivat sen perusteista perusteet ja treffit. Toinen on vanhemman, joka tietää, että tämä keskustelu tulee lopulta esille omien lasteni kanssa, kun he ovat vanhempia.


Koska olen ollut vain yhdessä vakavassa suhteessa ja yhdessä puolivakavassa suhteessa, voin kertoa vain kokemukseni. Vaikka molemmat kokemukseni ovat hyvin erilaisia, aina kun puhun teinille tai nuorelle aikuiselle, vastaukseni on aina sama.


Mielestäni käsistä pitäminen, kädet toistensa ympärillä ovat suurimmaksi osaksi hyviä. Se näyttää myös olevan turvallisempi fyysisen kontaktin muoto. Nuorempi sanoisin, että ensimmäinen tukikohta on luultavasti kauimpana sinun pitäisi viedä se ennen avioliittoa. Tämä näkökulma on vanhemman näkökulma. Vanhempana pelottaa minua kuitenkin se, että ajattelen, että lapseni hoitaa seurustelun perustan.


Okei, laitan kaikki vitsi syrjään, vanhempana haluaisin mieluummin, että lapseni pidättäytyvät fyysisestä kosketuksesta. Varsinkin jos se saa heidät ajattelemaan menevänsä pidemmälle kuin mitä avioliittoon on määrätty.


Jos ajatus hänen kädestä pitämisestä tai suudelman antamisesta huulille aiheuttaa seksuaalisia tunteita, mieluummin he eivät tekisi sitä. Sen sijaan, että olisi pitänyt nolostua ja kertoa tulevalle puolisolleen, on ollut muita. Usko minua, näiden sanojen kuuleminen tai sanominen voi tehdä asioista vaikeata ottaa vastaan ​​ja säilyttää luotettavan suhteen joillekin ihmisille. Opetamme lapsillemme, että vaikka he voivat pysyä puhtaina, he voivat silti rakastaa ja valita jonkun, joka johti seurustelun perustaa, perusteet ja treffit.


Sama koskee sinuakin. Jos et ole sitoutunut fyysiseen kontaktiin tai olet rajoitettu kontaktiin, pysy siinä lujana. Kyllä, kulttuurimme pitää sitä outona, perusteet ja treffit, vanha koulukunta, perusteet ja treffit, ja naurettavaa. Perusteet ja treffit se antaa sinulle vahvemman perustan. Ei ole liian myöhäistä lopettaa fyysinen kontakti ja aloittaa alusta. Pelkäät päivää, jolloin kerrot tulevalle puolisollesi. Saatat jopa olla perusteet ja treffit ettei koskaan kerrota heille.


Kerro heille. Jos he ovat sinulle oikea henkilö, he hyväksyvät sinut sellaisena kuin olet. Sitten olen vaikuttunut, että luet edelleen tätä.


Keskustele siitä suhteessasi ja varmista, että olette molemmat mukana ensin. Nyt kun tiedät treffin perusteet ja näkökulmani, saako se sinut ajattelemaan hieman eri tavalla fyysisestä kosketuksesta?


Kaikkien nuorten kanssa työskentelyni vuosina tämä on suurin asia, josta he kysyvät ja mistä he puhuvat, kun he viihtyvät kanssasi. Joten riippumatta siitä, päätätkö johtaa seurustelun perustaa tai istua penkillä, on aina seurauksia. Kokemukseni mukaan fyysisestä läheisyydestä, perusteet ja treffit, Jopa ensimmäisellä pohjalla on henkisiä, emotionaalisia ja fyysisiä seurauksia, perusteet ja treffit.


Fyysisyyden riskit ovat suuremmat. Henkinen ja emotionaalinen ahdistus, sukupuolitaudit mukaan lukien suun sairaudet ja suunnittelematon raskaus, perusteet ja treffit, jne. Seurauksena siitä, että ei ole fyysinen, sinua pidetään oudona. Ihmiset voivat pilata sinua.


Puolison löytäminen voi olla vaikeampaa, mutta sen arvoista. Fyysinen kosketus on yksi perusteet ja treffit eroja seurustelussa ja seurustelussa. Jos olet joku, joka kamppailee fyysisen kosketuksen kanssa ja haluat ei tai rajoitettu fyysinen kontakti, perusteet ja treffit, Suosittelen seurustelemaan ryhmässä. Kerro mielipiteesi tästä artikkelista alla olevassa kommenttiosassa. Jos perusteet ja treffit piti tästä artikkelista jaa se ystävien kanssa.


Pohjois-Michiganista kotoisin oleva Darby asuu miehensä ja lastensa kanssa lapsuutensa juurella. Hän pyrkii kasvattamaan hyvin kehittyneitä lapsia ja tuo samalla naurua ja rakkautta ympärillään oleville. Darbyn intohimo on elää jokainen elämän hetki hitaasti ja paljain jaloin, jotta hän voi nauttia jokaisesta muistosta, ja elämä on hänen edessään.


Kauniisti Barefoot Elää elämää päivä kerrallaan, perusteet ja treffit. Vaihtoehtoinen sivupalkki. Tämä viesti voi sisältää tytäryhtiölinkkejä tai linkkejä Amazoniin. Amazon Associate -jäsenenä ansaitsen vaatimukset täyttävistä ostoksista. Tämä tarkoittaa, että jos käytät niitä, saatan ansaita pienen provision myynnistä, perusteet ja treffit, ilman lisäkustannuksia sinulle.


Ostoksesi auttaa minua jatkamaan bloggaamista siitä, kuinka elää elämää avojaloin päivä kerrallaan. Kiitos tuestasi! Yliviivaus Tämä tarkoittaa, että fyysistä kontaktia ei ollut ainakaan seksuaalisen toiminnan alueella. Kolmas perusta Kaikista deittailun perusteista tämä pätee yleensä useimpiin teini-ikäisiin ja nuoriin aikuisiin.


Home Run Tämä on ilmeisin metafora ja tarkoittaa seksiä. Onko fyysinen kosketus kunnossa? Perspektiivi perusteet ja treffit Koska olen ollut vain yhdessä vakavassa suhteessa ja yhdessä puolivakavassa suhteessa, voin kertoa vain kokemukseni. Näkökulma 2 Tämä näkökulma on vanhemman näkökulma. Mitä jos…? Last Inning Nyt kun tiedät deittailun perusteet ja näkökulmani, saako se sinut ajattelemaan hieman eri tavalla fyysisestä kosketuksesta?


Aina on seurauksia. Joten riippumatta siitä, päätätkö johtaa seurustelun perustaa tai istua penkillä, sillä on aina seurauksia. Tässä on muuten hienoja kirjoja ja resursseja, jos yrität rajoittaa fyysistä kosketusta. Wait For Me kirjoittanut Rebecca St. Sen kanssa, pidä huolta! Jaa tämä: Klikkaa jaaksesi Twitterissä Avautuu uuteen ikkunaan Klikkaa jaaksesi Facebookissa Avautuu uuteen ikkunaan Klikkaa jaaksesi Pinterestissä Avautuu uuteen ikkunaan Klikkaa lähettääksesi tämän ystävälle Avautuu uuteen ikkunaan Lisää Klikkaa jakaaksesi Pocketin Avautuu uudessa ikkuna Napsauta tulostaaksesi Avautuu uuteen ikkunaan Napsauta jakaaksesi LinkedInissä Avautuu uuteen ikkunaan.


Kuten tämä: Kuten Loading Darbs A Northern Perusteet ja treffit syntyperäinen, Darby asuu kanssa perusteet ja treffit aviomies ja lapset hänen lapsuutensa juurella. Edellinen Kuinka painat Lepo- ja Reset-painiketta. Uudempi Mitä opin katsomisesta Perusteet ja treffit Juokse Maratonin. Saatat myös pitää 11 asiasta, jotka auttavat minua aikuistumaan paremmin 9. heinäkuuta, kuinka priorisoida, kun kaikki on etusijalla? 30. heinäkuuta, kuinka selvisimme koronasta tiukoilla vuosineljänneksillä 16. lokakuuta, lähetä sähköpostiosoitteeseen Nimesi Sähköpostiosoitteesi Peruuta Viestiä ei lähetetty - tarkista sähköpostiosoitteesi!


Valitettavasti blogisi ei voi jakaa viestejä sähköpostitse.





ilmaiset treffisivustot kansainvälisesti



On myös tärkeää olla turvassa seksuaalisissa kohtaamisissa. Baseballissa pelaajat eivät vain pukeudu univormuihin, vaan he käyttävät varusteita suojatakseen itseään. Muista olla turvassa seksuaalisissa kohtaamisissasi. Käytä suojausta ja pysy koulutettuna, testattuna ja ajan tasalla, jotta tilanteesta ei tule mitään ei-toivottua. Seksuaalinen kiihottuminen on jokaiselle erilaista. Riippumatta siitä, missä perustassa olet kumppanisi kanssa, on tärkeää pitää kommunikaatiolinja auki varmistaaksesi, että olette molemmat mukavat.


Ihmiset kiihottuvat eri tavalla jokaisessa tukikohdassa, ja heidän kanssaan prosessin aikana puhuminen varmistaa, että kaikki ovat samalla sivulla. Perusteet, vaikka ne on yleisesti määritelty tässä, voivat myös olla erilaisia ​​kaikille. Jopa muut epämääräiset termit - kuten yhteydenotto - voivat tarkoittaa jotain erilaista kahden ihmisen välillä. Joillekin se on ehkä vain ensimmäinen pohja ja selvitys. Toisille se voi tarkoittaa jonkun kanssa nukkumista ja kotijuoksua.


Ja kuitenkin muille se voi tarkoittaa mitä tahansa siltä väliltä. Jos keskustelet kumppanisi, ystäviesi tai perheesi kanssa, muista selvittää, mitä kukin tukikohta tarkoittaa.


Jotkut ihmiset eivät ehkä halua puhua suoraan seksuaalisista pakolaisistaan. Baseball-eufemismien käyttäminen keinona hieman peittää sanomansa voi tehdä kaikkien mukavammaksi ja helpottaa keskustelua. Näiden termien käyttäminen voi olla helpompaa yhteydenpitoon jonkun kanssa, varsinkin jos hän on ujo puhuessaan elämänsä intiimimmistä yksityiskohdista.


On olemassa muutamia muita termejä, joita mahdollisesti levitetään edelleen koskien baseballia ja seksuaalisia eufemismeja. Ne ovat hieman vanhentuneita, mutta niitä voidaan silti kuulla silloin tällöin, joten kerromme niistä tässä lyhyesti. Kun suuntaamme pallopuistoon, olemme kuulleet myös joitain näistä muista termeistä:.


Grand slam tapahtuu, kun lyönti osuu kotijuoksuun, kun kaikki kolme tukikohtaa on ladattu tai ne ovat jo täynnä baserunnereja. Näin joukkue voi tehdä neljä täyttä juoksua. Pitkiminen on pallon heittämistä, kun taas kiinniotto on sen kiinniottoa.


Deittailumaailmassa grand slam viittaa anaaliyhdyntään. Tämä on vanhentuneempi termi, ja sitä käytettiin enemmän, kun homoseksuaalisuutta erotettiin enemmän kuin heteroseksuaalista seksiä. Tästä syystä tämä voi mennä myös ensimmäisen kotijuoksun alle. Switch-hitter baseballissa tarkoittaa henkilöä, joka lyö sekä oikea- että vasenkätisesti. Yhdistääkseen sen deittailumaailmaan vaihtajalla tarkoitetaan niitä, jotka ovat biseksuaaleja.


Joku voi myös käyttää termiä pelaaminen molemmissa joukkueissa myös biseksuaalisuudesta. Toisen joukkueen pelaaminen baseballissa on kirjaimellinen käännös – pelaat toisen joukkueen puolesta. Muista, että seksuaalinen kirjo on paljon enemmän kuin hetero-, homo-, lesbo- tai biseksuaali. On olemassa transsukupuolisia, queer-, panseksuaali-, interseksuaali-, aseksuaali- ja monia muita termejä. He yrittävät ilmaista ihmisille, jotka eivät ehkä ymmärrä yhteisöä, että he yrittävät elää parasta elämäänsä samalla kun he tuntevat olonsa mukavaksi ja turvalliseksi, kuten kaikkien ihmisten pitäisi tehdä.


Sukupuolestasi tai seksuaalisesta mieltymyksestäsi riippumatta voit käyttää näitä termejä kuvaamaan seksuaalisia pakotteitasi, minkä vuoksi monet myöhemmistä termeistä, joista olemme käsitelleet yksityiskohtaisesti, kuten "switch-hitter", ovat vanhentuneita eikä niitä käytetä enää. Yleensä näitä termejä käytetään harvemmin, ja näemme perusteet ja yliviivauksen. Jos sinulla on vaikeuksia suhteessasi – olipa kyse kommunikoinnista, itsesi aloittamisesta suhteen aloittamisesta tai esteestä sen kanssa, jossa jo olet, tiedä, että voit saada apua.


Suosittelen lämpimästi Cassandraa. Tunnemme olomme mukavaksi hänen kanssaan. Hänen kommunikointityylinsä on hämmästyttävä, ja hän pyrkii hyödyntämään aikaamme toistensa kanssa. Baseballissa pelaajat lyövät palloa ja juoksevat jokaiselle baseball-timanttijalustalle ennen kuin saapuvat kotilautaselle tekemään juoksun. Tätä baseball-metaforaa on usein käytetty kuvaamaan suhdeperustoja, jotka ovat fyysisten suhteiden vaiheita. Nämä perusteet voivat tarkoittaa eri asioita eri ihmisille. Suhteen perustalle ei ole virallisia määritelmiä, vaan yleisiä käsityksiä kunkin perustan merkityksestä.


Vaikka ihmissuhteiden perusteisiin on viitattu vuosikymmeniä, tutkimukset osoittavat, että intiimien suhteiden monimutkaisuus on muuttunut ajan myötä. Vaikka parisuhteen perusteilla voi olla henkilökohtaisia, ainutlaatuisia merkityksiä yksilöille, ensimmäinen perusta on yleensä metafora suutelemisesta. Se voi sisältää lievää suutelua, mutta viittaa usein intensiivisempään suutelemiseen. Vaikka suudelma saattaa tuntua yksinkertaiselta, se voi lähettää voimakkaita viestejä osallistujien aivoille ja keholle.


Suhdeperusteiden lisäksi muita urheiluun liittyviä termejä käytetään usein kuvaamaan parin välistä intiimiä toimintaa. Afterplay on termi intiimiajasta, jonka kumppanit viettävät yhdessä seksuaalisen toiminnan tai orgasmin jälkeen.


Tutkimuksen mukaan jälkileikki on tärkeää siteen, läheisyyden ja parisuhteen tyytyväisyyden kannalta. Seksin jälkeisellä kommunikaatiolla, jota voi esiintyä jälkipelijakson aikana, on potentiaalisia vaikutuksia ihmissuhteiden hyvinvointiin. Jälkipeli on vuorovaikutuksen aikaa, joka voi olla hellyyttä, seksuaalista tai aistillista.


Toiminta voi sisältää fyysistä kontaktia, kommunikointia tai vain hiljaista yhdessäoloa. Pesäpallossa ei ole kuudetta perustaa, eikä sitä tunneta laajalti suhteiden mittarina. Suhdeperusteet – niiden lukumäärästä riippumatta – ovat puhekuvioita, jotka tarkoittavat eri asioita eri ihmisille. Riippumatta siitä, mihin perustajakumppanit saavuttavat suhteensa, kommunikaatio on ratkaisevan tärkeää fyysisen vuorovaikutuksen mukavuuden takaamiseksi.


Suostumus ja turvallisuus ovat aina tärkeitä, oli fyysisen vuorovaikutuksen taso mikä tahansa. Suhdeperusteet ovat subjektiivisia, joten henkilökohtaiset näkemykset voivat vaikuttaa siihen, mitä kolmas perusta tarkoittaa parisuhteessa tai yksilössä. Yleisesti 3. pohja viittaa sukupuolielinten kosketukseen ja stimulointiin. Suuseksi sisältyy yleensä tähän vaiheeseen, mutta kuten kaikki vuorovaikutukset parisuhteen perusteissa, fyysiset kumppanit voivat ymmärtää ja kokea yhteyksiä eri tavalla.


Ennen kuin siirryt mihinkään parisuhteeseen, varmista molemminpuolinen suostumus ja ryhdy toimenpiteisiin, jotka ovat turvallisia molempien kumppanien hyvinvoinnille. Neuvoja FAQ Arvostelut Ota yhteyttä Kirjaudu sisään Aloita. Neuvo Etusivu. Minulle ei ole tullut yllätyksenä, kun termi "first base" alkaa levitä ympäriinsä, että ainakin joidenkin heidän kasvoillaan on hämmentyneet ilmeet.


Baseball-termien käyttäminen sen määrittämiseen, kuinka pitkälle olet päässyt fyysisesti suhteessa, ei ole uutta. Itse asiassa siitä tuli vallitseva metafora toisen maailmansodan jälkeen. Määritelmät vaihtelevat, mutta näyttää siltä, ​​että seuraavista hyväksytään eniten.


Tämä tarkoittaa, että fyysistä kontaktia ei ollut ainakaan seksuaalisen toiminnan alueella. Suurimmaksi osaksi pisin teini on päässyt yliviivauksella kädestä pitämiseen ja ehkä suudelmaan poskelle. Yleensä ranskalaiseen tyyliin. Ja kyllä, lapseni sanovat saman asian, kun mieheni ja minä vain nostelemme toisiamme nopeasti.


Tämä on ihokosketusta tai suudelmaa niskaan. Kaikista deittailun perusteista tämä pätee yleensä useimpiin teini-ikäisiin ja nuoriin aikuisiin. Tämä koskettaa vyötärön alapuolella. Seurustelussa jää hieman epäselväksi, mitä tehdä. Se herättää myös kysymyksen seurustelussa, kuinka kaukana on liian pitkä?


Useimmille seurustelussa raja vedetään ensimmäiseen tukikohtaan. Tämä on kuitenkin keskustelu seurustelun alussa. Minulla on kaksi näkökulmaa tähän. Yksi on se, että on ollut suhteessa ja keskustellut deittailun perusteista.


Toinen on vanhemman, joka tietää, että tämä keskustelu tulee lopulta esille omien lasteni kanssa, kun he ovat vanhempia. Koska olen ollut vain yhdessä vakavassa suhteessa ja yhdessä puolivakavassa suhteessa, voin kertoa vain kokemukseni. Vaikka molemmat kokemukseni ovat hyvin erilaisia, aina kun puhun teinille tai nuorelle aikuiselle, vastaukseni on aina sama. Mielestäni käsistä pitäminen, kädet toistensa ympärillä ovat suurimmaksi osaksi hyviä.


Se näyttää myös olevan turvallisempi fyysisen kontaktin muoto. Nuorempi sanoisin, että ensimmäinen tukikohta on luultavasti kauimpana sinun pitäisi viedä se ennen avioliittoa. Tämä näkökulma on vanhemman näkökulma. Vanhempana pelottaa minua kuitenkin se, että ajattelen, että lapseni hoitaa seurustelun perustan. Okei, laitan kaikki vitsi syrjään, vanhempana haluaisin mieluummin, että lapseni pidättäytyvät fyysisestä kosketuksesta.


Varsinkin jos se saa heidät ajattelemaan menevänsä pidemmälle kuin mitä avioliittoon on määrätty. Jos ajatus hänen kädestä pitämisestä tai suudelman antamisesta huulille aiheuttaa seksuaalisia tunteita, mieluummin he eivät tekisi sitä. Sen sijaan, että olisi pitänyt nolostua ja kertoa tulevalle puolisolleen, on ollut muita. Usko minua, näiden sanojen kuuleminen tai sanominen voi tehdä asioista vaikeata ottaa vastaan ​​ja säilyttää luotettavan suhteen joillekin ihmisille. Opetamme lapsillemme, että vaikka he voivat pysyä puhtaina, he voivat silti rakastaa ja valita jonkun, joka johti seurustelun perustaa.


Sama koskee sinuakin. Jos et ole sitoutunut fyysiseen kontaktiin tai olet rajoitettu kontaktiin, pysy siinä lujana. Kyllä, kulttuurimme pitää sitä omituisena, vanhana kouluna ja naurettavana. Mutta se antaa sinulle vahvemman perustan. Ei ole liian myöhäistä lopettaa fyysinen kontakti ja aloittaa alusta. Pelkäät päivää, jolloin kerrot tulevalle puolisollesi.


Saatat jopa ajatella, ettet koskaan kerro heille. Kerro heille. Jos he ovat sinulle oikea henkilö, he hyväksyvät sinut sellaisena kuin olet. Sitten olen vaikuttunut, että luet edelleen tätä. Keskustele siitä suhteessasi ja varmista, että olette molemmat mukana ensin. Nyt kun tiedät treffin perusteet ja näkökulmani, saako se sinut ajattelemaan hieman eri tavalla fyysisestä kosketuksesta?

No comments:

Post a Comment